Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Poli Comerce Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema de zi si noapte Savio
7898 lei
Brand
Www.eSavio.ro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Crema Day&Night Savio (50ml)  www.eSavio.ro

Pielea ta nu este invincibila. După un timp, ea începe să arate lipsa de energie și elasticitate. Aceasta este o crema deosebita, care prezintă marca SAVIO pe piață fiind special conceputa pentru a păstra procesul de imbatranire a pielii, stimulând celulele de regenerare, are efect intens de hidratare profunda si netezirea liniilor fine si a ridurilor de produse cosmetice naturale, bogate în aloe vera ulei de măsline.
Ofera pielii o doză suplimentară de energie, hrănește, reîmprospătează, catifeleaza, o face neteda mătăsoasa pentru o perioadă indelungata.
Creama SAVIO ajută pielea să lupte impotriva influențelor externe negative care provoaca oboseala, riduri, roșeață, mai ales deshidratare. Activeaza producerea de substanțe la nivelul pielii, favorizând densitatea si elasticitatea.

Datorită ingredientelor naturale extrem de active și un efect echilibrat, pielea este vizibil mai fina, incredibil de moale, extrem de hrănit înfășurat într-o senzatie placuta de confort si arata tineri și lucios ca mătasea. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

www.eSavio.ro
Din Gura in Gura